Rabobank Club Support 2022

maandag 5 september 2022

Natuur & Milieu , Samenleving

Waterscouting houdt zich wekelijks bezig met wateractiviteiten. Waarbij de hoofdactiviteit is het zeilen op het Zuidlaardermeer. Hiervoor hebben we diverse boten maar ook de bekende lelievletten. Naast dat we in de zomer veel zeilen moet er in de winter ook het nodige onderhoud gepleegd worden aan de boten. Naast deze activiteiten gaan we ook jaarlijks op een aantal kampen als het herfstkamp, Nowaka, NPK , 1 keer per 4 jaar naar NAWAKA en elk jaar deelnemen aan de landelijk zeilwedstrijd

Ons doel

We gaan in de komende jaren naar een nieuwe locatie aan het Zuidlaardermeer. Hiervoor moeten we ook een nieuw onderkomen gaan realiseren. Hier hebben we ook de nodig financiële support nodig naast de vele vrijwilligers voor de realisatie.

of kies nadat u bent ingelogd in de app of op online bankieren in het menu voor clubsupport en zoek op 

WATERSCOUTING NICOLAASGROEP

Vorig jaar

Wij als waterscouting zijn druk aan het sparen voor onze toekomstige nieuwbouw en uitbreiding van onze vloot. Daardoor zijn we nu en in de toekomst in staat om onze en toekomstige leden de faciliteiten te kunnen bieden bij de geweldige sport Waterscouting. In ieder geval elke zaterdag zeilen en geweldige zeilkampen met elkaar beleven.

Aanmelden