Dolfijnen (7 t/m 11 jaar)

De speltak voor 7 t/m 11 jaar.

Opkomsttijden op zaterdagen:

15:00 uur – 17:00 uur (zomertijd)

14:00 uur – 16:00 uur (wintertijd)

De Dolfijnen hebben zeven optimisten om te zeilen. Toch spelen ze ook nog vaak op de wal. Ze knopen, lopen routes met allerlei hindernissen, doen spelletjes, knutselen maken kampvuur enzovoorts. Af en toe maken ze uitstapje naar een bezienswaardigheid,.

De Dolfijnen gaan drie keer per jaar op kamp.

Het kampeerseizoen begint rond Pinksteren. We gaan dan op NPK of we organiseren een ander kamp. Dolfijnen gaan in de zomervakantie een aantal dagen kamperen. Dit gebeurt meestal in één van de drie noordelijke provincies. Tot slot verblijven ze in de herfstvakantie een aantal dagen in een kampeerboerderij of in een clubgebouw van een andere scoutinggroep.

Bij sommige activiteiten wordt voor zover mogelijk de hulp van ouders verwacht, met name met betrekking tot personenvervoer van en naar de locaties. Ook grotere auto’s en aanhangers zijn vaak gezocht voor materiaalvervoer.

De Dolfijnen dragen een uniform dat bestaat uit een trui, das en een pet. Op het water dragen ze altijd een reddingsvest.

Wil je een keer komen kijken of meer informatie? Kom dan eens langs tijdens een van de opkomsten of stuur een mailtje met het formulier op deze pagina.

Dolfijnen contact

Wil je een keer komen kijken of heb je een vraag?

Stel hem door dit formulier meteen aan de leiding van de speltak

Vereist
Vereist
Vereist
Aanmelden